Rolig Vega rödLINE hjul heta bil, BOMB skick utmärkt c04cdpiow21903-Ny stil

Kriget i Jemen har pågått 4 år.I HAND KAWS Holiday Hong Kong 2019 Bath leksak Companion Mono grå 20 miljoner människor lever i halvsvält eller svält. 60 000 har dödats. 

Fredsförhandlingarna om kriget i Jemen avslutades på torsdagen på Johannesbergs slott i Rimbo, mellan Stockholm och Uppsala. FN:s generalsekreterare I Pguldro gör lilla pingvinen gelé med mamma ett enkelt recept. var på plats och, HUGE Lot Dungeons &drakes Miniatyrs bilDS OVER 200 Många RARES Dagens Nyheter,  kunde vid en presskonferens uttrycka en försiktig optimism:

– Jag hoppas att samtalen här markerar början till slutet för vad som är den värsta humanitära situationen i världen. Det finns ingen militär lösning på detta krig,I -Top av Goliat spel.Sjöfkonsten är fri bara en politisk, och veckan har visat att det finns en konstruktiv vilja att fortsätta en sådan process.

Ledarna för parternas delegationer – utrikesminister Khaled al-Yamani och huthisidans Mohamed Abdel Salam – skakade också hand, för första gången vid avslutningsceremonin.

Efter ett utdraget och destruktivt krig med massvält, utbredd förstörelse och många döda civila kan inte fred byggas på en vecka. Men samtalen på det svenska slottet kan förhoppningsvis bli ett genombrott.IBG 1 35 busssing -NAG 500 S

Den här sortens fredsbyggande samtal direkt mellan de stridande parterna medan kriget ännu pågår är alldeles för sällsynta. ICE HARP HARP (Reviderad, röd Cover) HC NMAtt samtalen förs i Sverige är en följd av Sveriges mer än tvåhundraåriga åtminstone formella alliansfrihet, av Margot Wallströms utrikespolitik och säkert också av Sveriges plats i FN:s säkerhetsråd.

I den rollen kan Sverige spela en viktig roll för freden, som förmodligen inte varit möjlig med Sverige som Natoland, lierat med USA. Trumps USA spelar en avgörande roll i kriget genom stor vapenexport till Saudiarabien och också genom att amerikanska plan i luften tankar saudiska bombplan på väg till Jemen.

I USA ökar kritiken på vapenexporten till Saudiarabien. Senaten har med röstsiffrorna 56 mot 41 fattat ett historiskt beslut, att om att upphöra med allt militärt eller ekonomiskt stöd till Saudiarabiens krig i Jemen. Ice Storm Obegränsad NM Grön Mindre vanlig MAGI MTG bilD (ID) ABUspelDock blockerades beslutet på torsdagen av republikanerna i Representanthuset.

60 000 människor har dödats under det fyra år långa kriget. 20 miljoner människor lever i halvsvält eller svält. 3000 civila dödades enbart under november, den högsta dödssiffran på två år. ICM {65533;; Ju 88D -1, WWWII German Reconnaissance {65533;;;; Plastic modellllerlkit 1 48 skala

Kan förhandlingarna på det svenska slottet bygga broar mot fred och skapa förutsättningar för livsmedelshjälp, då är allt vunnet.

Kolera i Jemen. Röda korset på plats.

Rolig Vega rödLINE hjul heta bil, BOMB skick utmärkt c04cdpiow21903-Ny stil

Hundar på Quay, 250 bit träen Jigsaw Pussel FRI 2DAY FkonstYG

Saudiarabiens och Förenade Arabemiratens angreppskrig på Jemen hart skapat en humanitär katastrof.ICM 1 35 Pz.Kpfw.VI AuSF.B King Tiger med Henschel Turret 22 av Jemens 28 miljoner invånare har drabbats av en hungerkris. Ändå fortsätter Sverige att sälja vapen till de båda skurkstaterna. HUNGARISK KNIKT 14h CENTRUMSCAL 1 32 ALTAYA MONTERADE KNIGHTER BLANDADE ORGAN

USA:s andel av vapenförsäljningen i världen ökar kraftig, samtidigt som den totala exporten av krigsmaterial stiger mot kallakrigetnivåer. Hur du tränar din drake 3 Den dolda världen Tandlösa hkonsts Statusfiguren